بزرگنمایی:
ماهی سوخاری یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار فست فودی است که با طعم های متنوعی درست می شود.طرز تهیه
مرحله اول
برای
تهیه ماهی سوخاری ساده ابتدای کار چیپس را کاملا خرد می کنیم ، ســپس درون یک
ظرف مناسب می ریزیم. در صورت تمایل به جای چیپس خرد شده می توانیم از آرد
سوخاری یا پودر سوخاری پانگو نیز استفاده کنیم.
مواد لازم برای 2 نفر |
ماهی | 450 گرم |
چیپس | 1 پیمانه |
فلفل قرمز | 1 قاشق چایخوری |
جعفری | 1 قاشق غذاخوری |
باتر میلک | ½ پیمانه |
مرحله دوم
در این مرحله جعفری را می شوییم و درون آبکش قرار می
دهیم، سپس اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود. در ادامه جعفری را روی تخته
گوشت قرار می دهیم، سپس به صورت ریز ساطوری می کنیم.
مرحله سوم
حالا
جعفری خرد شده را به همراه فلفل قرمز به چیپس خرد شده اضافه کرده و به
خوبی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه تکه های ماهی را
درون باتر میلک قرار می دهیم تا با یک لایه باتر میلک کاور شوند.
مرحله چهارم
در این مرحله تکه های ماهی را درون مخلوط چیپس قرار
می دهیم و مجددا می غلطانیم تا مخلوط چیپس سطح ماهی را به صورت یکدست پوشش
دهد. در ادامه فر را روی حرارت 200 درجه سانتی گراد قرار می دهیم.
مرحله پنجم
حالا
سینی فر را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم، سپس تکه های گوشت ماهی را
درون آن می چینیم. در ادامه سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه
می دهیم ماهی ها به مدت 10 تا 12 دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شود.
مرحله ششم
در صورتی که فر در دسترس نداشته باشیم، می توانیم
ماهی ها را درون روغن نیز سرخ کنیم. برای سرخ کردن ماهی ها حتما باید آنها
را درون روغن شناور سرخ کنیم. در نهایت روغن اضافی ماهی ها را با دستمال
حوله ای می گیریم و سرو می کنیم.