بزرگنمایی:
مواد لازم
- سیب درختی 500 گرم
- گوشت ران گوسفندی 500 گرم
- پیازداغ 2 قاشق غذاخوری
- برگ بو 3 عدد
- پیاز 1 عدد
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- سرکه 2 قاشق غذاخوری
- شیره انگور یا خرما نصف لیوان
- نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
- آب 5 لیوان
- روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
ابتدا گوشت را به قطعات کوچک برش داده و
در روغن مایع تفت دهید. سپس آن را با برگ بو، پیاز و آب به مدت 3 ساعت روی
حرارت بپزید. در یک ساعت آخر نمک و فلفل را اضافه کنید. با ابزار مخصوص یا
چاقو، وسط سیب را بیرون آورده و پوست سیب را بگیرید و آن را برش دهید.
در اواخر پخت گوشت، طوری که 2 پیمانه از
آب آن باقیمانده باشد، پیاز و برگ بو را بیرون آورده و سیب های حلقه شده و
پیاز داغ را به آن اضافه نمایید.
سرکه را به شیره انگور یا شیره خرما اضافه کرده خوب هم بزنید و سپس آن را به خورش اضافه کنید تا خورش بپزد و سیب ها تقریبا نرم شوند.
نشاسته ذرت را نیز در کمی آب سرد حل کرده در اواخر پخت به خورش بیفزایید.
نکته: “خورش سیب درختی” یکی از خوشمزه ترین غذاهای محلی و معروف لرستانی ها می باشد.