روغن مایعطرز تهیه آبگوشت دوغ دار
نخود و لوبیا رو از شب قبل خیس می کنیم. گوشت ، نخود ، لوبیا سفید ، نمک ،
پیاز خرد کرده و حبه های سیر را با 5 پیمانه آب خوب میپزیم. پس از اینکه
یک ساعت از پخت آبگوشت گذشت ، زردچوبه را میریزیم و نیم ساعت مونده که
آبگوشت مون بپزه ، بادمجون های سرخ شده رو هم اضافه می کنیم و در آخر کشک رو
اضافه می کنیم و میذاریم تا چند جوش بزنه. یکم نعناع داغ درست میکنیم و توی
آبگوشت میریزیم و وقتی آبگوشت کاملا جا افتاد ، مثل آبگوشت معمولی سِرو
می کنیم.